Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις

Για οδηγίες χρήσης δείτε εδώ

Που μπορώ να βρώ τα στοιχεία της πολυκατοικίας μου;

Τα στοιχεία της πολυκατοικίας σας μπορείτε να τα βρείτε στην κατάσταση του πολιτικού μηχανικού που έχτισε το κτίριο σας.


Πώς επιμερίζω ισομερώς ένα έξοδο;

Για να επιμερίσετε ένα έξοδο ισομερώς, απλά πρέπει να επιλέξετε την μέθοδο επιμερισμού "Ισομερώς - Ισόποσα", κατά την δημιουργία της έκδοσης.


Πώς επιμερίζω ισομερώς όλα τα έξοδα μιας κατηγορίας;

Για να επιμερίσετε όλα τα έξοδα μια κατηγορίας ισομερώς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε για όλα τα έξοδα την μέθοδο επιμερισμού "Ισομερώς - Ισόποσα".


Εφόσον δημιουργήσω μια έκδοση μπορώ να την αλλάξω ή να την ακυρώσω;

Προς το παρόν (μπορεί κάτι να αλλάξει σε μελλοντική έκδοση της εφαρμογής), οι εκδόσεις απο την στιγμή που θα δημιουργηθούν δεν μπορούν ούτε να αλλάξουν, ούτε να ακυρωθούν. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στην έκδοση, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε καινούργια. Έχετε υπόψην σας ότι ο αριθμός εκδόσεων της συνδρομής σας, επηρεάζεται κανονικά.


Τι είναι το fi;

Το fi είναι ένας συντελεστής των διαμερισμάτων, ο οποίος είναι απαραίτητος μόνο για κτίρια με αυτόνομη θέρμανση (είτε με ώρες είτε με θερμίδες). Μπορείτε να τον βρείτε στην κατάσταση της πολυκατοικίας σας όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία. Εάν το κτίριό σας έχει κεντρική θέρμανση, απλά αγνοήστε αυτό το πεδίο.


Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Το outgo.gr έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να μπορείτε να κάνετε επαναφορά του κωδικού σας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που χρησιμοποιήσατε κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή του κωδικού σας εδώ.


Μπορώ να διαγράψω ένα διαμέρισμα;

Μπορείτε πολύ εύκολα να διαγράψετε κάποιο διαμέρισμα μέσα από την καρτέλα του, πατώντας το κουμπί 'Διαγραφή'. Μόνη προυπόθεση είναι να μην υπάρχει ενεργή έκδοση που το αφορά. Αν υπάρχει, θα χρειαστεί να διαγράψετε πρώτα την έκδοση/εκδόσεις που το αφορούν και έπειτα να προχωρήσετε στην διαγραφή του.


Τι μπορώ να κάνω για ένα κλειστό διαμέρισμα;

Με βάση τον νόμο τα κλειστά διαμερίσματα πρέπει να πληρώνουν κανονικά το ποσοστό τους για όλα τα έξοδα. Παρ' όλ' αυτά αν υπάρχει ομόφωνη απόφαση απο όλους τους ιδιοκτήτες, και θέλετε κάποιο διαμέρισμα να μην παίρνει μέρος στα έξοδα, μπορείτε να του εισάγετε μηδενικά χιλιοστά στα αντίστοιχα πεδία χιλιοστών. Η εφαρμογή θα επιμερίσει τα έξοδα με βάση τα υπόλοιπα διαμερίσματα. Σχετικά με την θέρμανση, το ποσοστό θα βγει από την μελέτη θέρμανσης.


Το Outgo.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του! Χρησιμοποιώντας το Outgo.gr αποδέχεστε την χρήση cookies!