Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις

Για οδηγίες χρήσης δείτε εδώ

Που μπορώ να βρώ τα στοιχεία της πολυκατοικίας μου;

Τα στοιχεία της πολυκατοικίας σας μπορείτε να τα βρείτε στην κατάσταση του πολιτικού μηχανικού που έχτισε το κτίριο σας.


Πώς επιμερίζω ισομερώς ένα έξοδο;

Για να επιμερίσετε ένα έξοδο ισομερώς, απλά πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία ποσού 'Ισόποσα', κατά την δημιουργία της έκδοσης.


Πώς επιμερίζω ισομερώς όλα τα έξοδα μιας κατηγορίας;

Για να επιμερίζετε όλα τα έξοδα μιας κατηγορίας ισομερώς, πρέπει να εισάγετε στα 'χιλιοστά' του κάθε διαμερίσματος, τον ίδιο αριθμό, στo αντίστοιxo πεδίο. Για παράδειγμα, εισάγετε τον αριθμό '1', στο πεδίο 'Χιλιοστά ιδιοκτητών', σε όλα τα διαμερίσματα.


Πού μπορώ να βρώ τα χιλιοστά των διαμερισμάτων στην κατάσταση της πολυκατοικίας μου;

Στη κατάσταση της πολυκατοικίας σας, τα χιλιοστά των διαμερισμάτων είναι το πεδίο 'ei'.


Εφόσον δημιουργήσω μια έκδοση μπορώ να την αλλάξω ή να την ακυρώσω;

Προς το παρόν (μπορεί κάτι να αλλάξει σε μελλοντική έκδοση της εφαρμογής), οι εκδόσεις απο την στιγμή που θα δημιουργηθούν δεν μπορούν ούτε να αλλάξουν, ούτε να ακυρωθούν. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στην έκδοση, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε καινούργια. Έχετε υπόψην σας ότι ο αριθμός εκδόσεων της συνδρομής σας, επηρεάζεται κανονικά.


Τι είναι το fi;

Το fi είναι ένας συντελεστής των διαμερισμάτων, ο οποίος είναι απαραίτητος μόνο για κτίρια με αυτόνομη θέρμανση (είτε με ώρες είτε με θερμίδες). Μπορείτε να τον βρείτε στην κατάσταση της πολυκατοικίας σας όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία. Εάν το κτίριό σας έχει κεντρική θέρμανση, απλά αγνοήστε αυτό το πεδίο.


Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Το outgo.gr έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να μπορείτε να κάνετε επαναφορά του κωδικού σας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που χρησιμοποιήσατε κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή του κωδικού σας εδώ.


Μπορώ να διαγράψω ένα διαμέρισμα;

Όχι. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε να διαγράψετε ενα διαμέρισμα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Τι μπορώ να κάνω για ένα κλειστό διαμέρισμα;

Άν υπάρχει στην πολυκατοικία σας κλειστό διαμέρισμα θα πρέπει να του εισάγετε μηδενικά χιλιοστά στα αντίστοιχα πεδία χιλιοστών. Η εφαρμογή θα επιμερίσει τα έξοδα με βάση τα υπόλοιπα διαμερίσματα


Το Outgo.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του! Χρησιμοποιώντας το Outgo.gr αποδέχεστε την χρήση cookies!